Kotisivut yritykselle sujuvalla yhteistyöllä!

Toteutin ensimmäisen Joomla!-sivuston vuonna 2005. Tuosta hetkestä on kulunut jo aikaa. Kulunut aika on tuonut minut nykyaikaisemman ja joustavamman WordPressin pariin. Muutos on mahdollistanut kotisivujen toteuttamisen entistä helpommin ja asiakasystävällisemmin. Tänä päivänä keskityn pelkästään WordPress-toteutuksiin, mutta olen valmis joustamaan tarpeidesi mukaan.

Kaikki toteuttamani nettisivut ovat responsiivisia ja täyttävät tämän päivän vaatimukset. Haluan varmistaa sen, että yrityksesi sivusto toimii saumattomasti kaikilla laitteilla – olipa käytössäsi tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tämä kun on yksi tärkeimmistä vaatimuksista hakukoneoptimointia ajatellen.

Hakukoneoptimointi ja hakukoneystävällisyys ovat vahvasti juurtuneet osaksi osaamistani. Olen aidosti kiinnostunut siitä, miten sivustosi sijoittuu hakukoneiden tuloksissa. Hyödynnä siis SEO-osaamiseni ja anna sivustosi erottua hakutuloksissa. Yhdessä voimme parantaa sivujesi hakukonenäkyvyyttä. Tässä kokonaisuudessa on kysymys pitkäjänteisestä työstä, joka ei tapahdu sormia napsauttamalla.

Yhteistyömme ei pääty sivustosi valmistumiseen. Tarjoan sinulle vielä opastusta sivustosi ylläpitoon ja olen tukenasi sen kaikissa vaiheissa. Pitkäkestoisilla asiakassuhteilla on minulle suuri merkitys – Mainosforce on täällä sinua varten.

Katso myös muut tarjoamani palvelut, kuten verkkokaupan toteutukset, graafinen suunnittelu, sosiaalisen median ylläpito ja valokuvaus.

Mainosforcen osaaminen on vahvaa. Yhdessä luomme yrityksellesi kotisivut, jotka kuvastavat yrityksesi parhaita puolia, tukevat yrityksesi visuaalista ilmettä ja sanomaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

WordPress tarjoaa sinulle poikkeuksellista monipuolisuutta ja vaivatonta käytettävyyttä kotisivujesi hallintaan ja sisällön esittämiseen. Nämä kaksi ominaisuutta ovat ehdottomasti avaintekijöitä, kun tavoitteena on saumaton käyttökokemus ja tehokas sivuston ylläpito. WordPressin edut eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään näihin kahteen, vaan se tarjoaa muitakin merkittäviä etuja sinulle.

Käyttäjäystävällisyys

WordPress tarjoaa helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän, mikä tekee sinulle sivujen päivittämisestä ja ylläpidosta vaivatonta. Sivujesi ylläpito ei vaadi kovinkaan syvällistä teknistä osaamista. Sinä voit hallita sivustoasi helposti. Ja minä opastan sinut myös alkuun.

Laajennettavuus

WordPressin avulla voit helposti laajentaa verkkosivustoasi tarpeidesi kasvaessa. Sen monipuolinen valikoima erilaisia laajennuksia ja teemoja mahdollistaa sivuston mukauttamisen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Yksi tehokkaista laajennuksista on WooCommerce, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkkokaupan rakentamiseen WordPress-alustalle.

Hakukoneystävällisyys

WordPressin sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet auttavat sivustoasi nousemaan hakutulossivuilla. Lisäksi saatavilla on monia lisäosia, jotka auttavat optimoimaan sivustosi näkyvyyttä.

Turvallisuus

WordPressilla on vahva turvapohja ja erityisen aktiivinen kehittäjäyhteisö, joka takaa jatkuvan päivityksen ja turvallisuuden. Voit luottaa siihen, että sivustosi on suojattu nykyaikaisilla turvatoimilla.

Responsiiviset sivustot

WordPress-sivustot ovat luonnostaan responsiivisia, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät hyvältä kaikenkokoisilla laitteilla – älypuhelimista tietokoneisiin. Tämä on myös erityisen tärkeä ominaisuus hakukoneoptimointia ajatellen.

Tuki ja yhteisö

WordPressilla on valtava käyttäjä- ja kehittäjäyhteisö ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit aina löytää apua ja ohjeita, jos tarvitset tukea. Myös Mainosforce palvelee sinua, mikäli sivustollesi tulee jotain ongelmia, jotka tarvitsevat pikaista ratkaisua.

Valitsemalla WordPressin varmistat, että kotisivusi ovat modernit, laajennettavissa ja helposti hallittavissa.

Hyödynnä Mainosforcen WordPress-osaaminen. Ota yhteyttä, niin autamme sinua luomaan erottuvan digitaalisen läsnäolon!

WordPress-kotisivujen ylläpitopalvelu

WordPress sekä muut julkaisujärjestelmät vaativat yleensä säännöllisiä päivityksiä ytimen, lisäosien ja teemojen osalta. Ytimen päivitykset ovat erityisen tärkeitä, sillä ne sisältävät muun muassa tietoturvaan liittyviä päivityksiä, jotka pitävät järjestelmän turvallisena mahdollisia hakkereita vastaan.

Jos aikasi tai kiinnostuksesi ei riitä näiden päivitysten hoitamiseen, tarjoan sinulle erillisellä sopimuksella sivustosi ylläpidon. Sopimus kattaa tietoturvan ylläpidon, tekniset päivitykset teemoihin ja lisäosiin sekä varmistan, että sivustosi toimii moitteettomasti.

Ylläpitopalvelu sisältää

• Kolmen viikon välein tapahtuvat WordPressin tekniset päivitykset
• Sivuston varmuuskopioinnin teknisten päivitysten yhteydessä
• Sivuston toiminnan tarkistuksen jokaisen päivityksen jälkeen
• Palautuksen varmuuskopiosta mahdollisten ongelmien ilmetessä.

Kotisivut yritykselle WordPressillä. Tilaa meiltä myös ylläpitopalvelu – Mainoshuone Force, Seinäjoki

Etsitkö Vaihtoehtoa WordPressille?

Tällä hetkellä suosin kotisivujen alustana pääasiassa WordPressiä sen helppokäyttöisyyden, vankan tuen ja jatkuvan kehitystyön ansiosta. Jos kuitenkin haluat, että toteutan kotisivusi jollain muulla tavalla, minulla on sinulle kaksi järkevää, potentiaalista vaihtoehtoa: Joomla!, josta minulla on vahvaa osaamista vuodesta 2005 lähtien, ja Grav - kiehtova, ketterä alusta kotisivuillesi. Grav on näistä kahdesta erityisen joustava vaihtoehto, sillä se toimii ilman tietokantaa, mikä erottaa sen monista muista julkaisujärjestelmistä, kuten WordPressistä ja Joomla!:sta. Jos Grav kiinnostaa sinua, kannattaa siihen ensin tutustua tästä >>

Miksi valita Mainosforce kotisivujesi toteuttajaksi?

Työsi toteuttaa asiansa hyvin osaava, kokenut ammattilainen.

Minulla on graafiselta alalta yhteenlaskettua, monipuolista kokemusta jo 25 vuotta. Kotisivuja olen toteuttaneet vuodesta 2004 alkaen, samoin kuin verkkokauppojakin. Tunnen myös palvelinympäristöt, jonne kotisivusi asennetaan. Mainosforcessa kokemus verkkoviestinnästä puhuu puolestaan.

Kotisivuistasi tai verkkokaupastasi tulee selkeä, ammattimainen ja toimiva kokonaisuus.

Tunnen hakukoneoptimoinnin ja pystyn auttamaan sinua sivustosi sijoittumisessa hakutulosten kärkijoukossa.

Huolehdin puolestasi päivityksistä kotisivuillesi tai verkkokauppaan, jos et itse osaa.

Olen tukenasi kotisivujesi valmistumisenkin jälkeen.

Asioit aina yhden ja saman henkilön kanssa.

Tuet myös pienyrittäjää.

Mainoshuone Force – Aina sujuvaa yhteistyötä!