Printtimedian moniosaaja toteuttaa

Minulle jokainen projekti, olipa kyseessä logon suunnittelu, esitteet, julisteet, flyerit, roll-upit tai erikoisosaamiseeni kuuluvat muovipakkaukset, ovat aina mahdollisuuksia toteuttaa jotain ainutlaatuista. Tutustu graafisen suunnittelun palveluihini, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Logon suunnittelu – brändisi sydän

Logo ei ole pelkkä kuva. Se on brändisi tai yrityksesi sydän, tarina ja tarvittaessa käyntikortti maailmalle. Mainosforcesta saat enemmän kuin vain kauniin kuvan – saat brändi-identiteettisi olennaisen osan. Logon suunnittelussa huomioin paitsi visuaalisen ulottuvuuden myös käytännön näkökohdat. Graafinen ohjeisto varmistaa, että logosi erottuu edukseen kaikissa ympäristöissä. Otan suunnittelussa huomioon eri painomenetelmien vaikutukset väreihin. Huolehdin siitä, että logosi näyttää hyvältä niin kiiltävällä kuin matallakin paperilla. Värinhallinta (CMS) kulkee mukana työnkulussani alusta loppuun saakka. Lisäksi logosi toimitetaan aina vektorigrafiikkamuodossa, mikä takaa helpon skaalautuvuuden ja mahdollistaa jatkokäytön monipuolisesti eri yhteyksissä. Pienet seikat tekevät suuren eron, ja uskomme, että laadukas lopputulos on avain menestykseen.

Painotuotteet

Esitteet, julisteet, kirjat, lehdet, käyntikortit, kunniakirjat, rollupit - vuosien kokemuksella olen työstänyt monipuolisesti erilaisia painotuotteita, ja jokainen projekti on minulle mahdollisuus näyttää taitoni. Hoidan hommat huolellisesti ja asiantuntemuksella alusta loppuun. Tavoitteeni on aina laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

Muovipakkausten erityisosaamista

Erikoisosaamiseni käsittää flexopainossa painettavat muovipakkaukset. Jos tarvitset palvelua tällä saralla, olet oikeassa paikassa. Olen kohdannut ja ratkaissut monenlaisia haasteita. Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme keskustella, miten voin tuoda lisäarvoa juuri sinun tarpeisiisi.

Katso myös muut tarjoamani palvelut, kuten WordPress-kotisivut, verkkokaupan toteutukset, sosiaalisen median ylläpito ja valokuvaus.

Monipuolinen osaamiseni tuo sinulle etuja.
Valitse ammattilainen toteuttamaan työsi. Valitse Mainosforce!

Mainoshuone Force – Aina sujuvaa yhteistyötä!