Tyytyväiset asiakkaani kertovat

Tutustu tyytyväisten asiakkaiden kokemuksiin yhteistyöstä kanssamme.

caret-down caret-up caret-left caret-right

”Yhteistyömme on alkanut kirjapainon kautta ja olemme vuosien saatossa tehneet yhteistyötä erilaisten painotuotteiden, kuten esitteiden, hinnastojen ja julisteiden taittotöissä. Yhteistyö on jouhevaa ja erittäin asiantuntevaa. Jannella on vuosien tuoma syvällinen osaaminen niin painotuotteiden, kuvankäsittelyn kuin verkkosivustojen ratkaisujen toimittamisessa ja hän pystyy teknisesti toteuttamaan nopeasti ja kustannustehokkaasti asiakkaan haluaman lopputuloksen. Annan suuren painoarvon sille, että asiakkaana voin keskittyä omaan liiketoimintaani, eikä minun tarvitse käyttää aikaani parhaan toteutuksen miettimiseen. Minun tarvitsee vain sanoa, mitä tarvitsen. Janne hoitaa loput avaimet käteen periaatteella.”

”Mainosforce on ollut pitkäaikainen joustava ja luotettava yhteistyökumppanimme, jonka aikataulut ovat aina pitäneet.

 

”Yhteistyömme Mainosforcen kanssa on vaivatonta ja helppoa. Arvostan erityisesti joustavuutta ja palvelualttiutta tiukoissakin aikatauluissa tai viimehetken muutoksissa. Jannen timanttinen ammattitaito on näkynyt yhteisissä projekteissamme. Painotuotteissa, kuten lehdissä ja hinnastoissa, aikataulussa on pysyttävä, ja näin on aina tapahtunutkin.”

 

Referenssejä vuosien varrelta

Digitaalista inspiraatiota seuraavaan kotisivuprojektiisi. Tutustu valikoituihin työnäytteisiimme vuosien varrelta.

Kyrönmaan Maatalousmuseo

"Yhteistyö Mainosforcen kanssa alkanut vuonna 2022. Ensimmäinen projekti oli museomme kotisivujen tekeminen. Sivuista tehtiin tarkoituksella yksinkertaiset, tarkoituksena tuoda toimintaamme esiin. Kun kotisivuprojekti onnistui hienosti niin sitten tuli jatkoa kesäisen tapahtumamme markkinoinnista Facbookissa sekä mainosesitteen suunnittelu. Janne hoiti markkinoinnin mallikkaasti. Esimerkkinä kilpailu joka toistettiin joka viikko noin alkaen 1,5 kuukautta ennen tapahtumaa. Kilpailuun tarvittavat kuvaukset sekä tapahtuman kuvaukset hoituivat ammattitaitoisesti. Palaute tästä tapahtumakävijöiltä oli erityisen hyvää. Voimme suositella Mainosforcen palveluita."

 

Koulutuspalvelu Saarenpää Oy

”Janne Karresuo Mainosforcelta otti yhteyttä juuri silloin, kun olimme suunnitelleet Internetsivujen päivitystä. Meillä oli myös Moodle -oppimisympäristö käytössämme.
Internetsivujen uusi ilme ja Moodlen uusi ilme rakentui heidän toimestaan jouhevasti ja asiantuntevasti. Tilaajan toiveita kuunneltiin ja jos joku ei ollut sellaisenaan toteuttamiskelpoinen, siitä neuvoteltiin hyvässä hengessä. Jälkityö ja käyttäjätuki on ollut laadukasta ja oikea-aikaista.”

K3-Prevent Oy

”Olemme tehneet yhteistyötä Mainosforcen kanssa yli kymmenen vuotta. Olemme olleet tyytyväisiä joustavaan ja nopeaan toimintaan kotisivujen ylläpito- ja muutosasioissa. Kun yrityksellemme tuli tarve uudistaa kotisivujamme, oli aikaisemman yhteistyökokemuksemme perusteella itsestään selvää, että uusien kotisivujemme tekijä on Mainosforce. Koulutusyrityksemme kotisivut näkyvät asiakkaillemme päivittäin vähintäänkin kurssilistausten osalta muuttuvina. Pienenkin ongelman kohdatessa Mainosforce on aina ollut auliisti ja asiantuntevasti auttamassa kotisivujemme toimivuudessa.”

Anna Mainosforcen kertoa logolla yrityksesi tarina.

Kemin Kuvaamo

”Yhteistyö Jannen kanssa on kestänyt jo vuosia. Vaivattomuus on se avainsana. Kun haluaa jotain uutta tai muutosta nettisivuille, niin keskustelun jälkeen ne vain niin kuin ilmestyy, lähes itsestään. Eikä siinä nyt juuri köyhtymään pääse. Kannattaa kokeilla!”

Suokon Viemäri- ja Salaojasaneeraus, Mika Virkkala, myyntipäällikkö

”Mainoshuone Forcen Janne paneutuu työhönsä antaumuksella. Aikataulut työn aloittamiseksi sovitaan nopeasti ja hän myös pitää yhteyttä työn edistymisen aikana.Olemme vuosien varrella käyttäneet Mainoshuone Forcea useasti isommissa töissä kuin myös pienemmissä päivityksissä. Plussaa annan myös ammattitaitoisesta kamerapalvelusta.
Suosittelen yritystä sekä Jannea ja tiedän yhteistyön jatkuvan myös seuraavissa projekteissa.”

Ripaus printtimediaa – Inspiroidu referensseistäni.