facebook.pngmobilephone.pngemail.png

WooCommerce verkkokauppa yritykselle meiltä! - Mainoshuone Force, Seinäjoki

Helppokäyttöisellä WooCommercella myyt mitä vain!

HELPPOKÄYTTÖINEN WOOCOMMERCE-VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Haluaisitko sinä yritykselle sellaisen verkkokaupan, joka on helppo ja selkeä käyttää, helposti laajennettavissa ja vieläpä sellainen, että voit myydä sillä mitä haluat. Maailmanlaajuisesti eniten käytetty verkkokauppa-alusta WooCommerce on tällöin vahva valinta.

Mainoshuone Force toteuttaa sinulle suosituimman, tyylikkään ja modernin WooCommerce-verkkokaupan asiantuntemuksella ja asiakasta kuunnellen. Me haluamme, että sinun asiakkaasi saavat verkkokaupastasi parhaan ostokokemuksen. WooCommerce ja Mainoshuone Forcen asiantuntemus yhdessä mahdollistavat tämän sinulle.

WooCommercessa on monia loistavia ominaisuuksia, jotka tukevat sen valintaa verkkokauppa-alustaksi. Kannattaa tutustua.

1.WooCommerce on osa WordPressiä

WooCommerce on WordPressin lisäosa. Tämä takaa sen, että sen käyttö on yhtä helppoa kuin kaikkien WordPressin päälle rakennettujen sivustojen. Se on myös helposti opittavissa jatkokäyttöä ajatellen. Vapaaseen lähdekoodiin perustuen se on ilmainen ja se mahdollistaa myös verkkokaupan helpon skaalaamisen ja muuttamisen kehittäjän puolesta, sellaiseksi kuin asiakas haluaa. Aktiivinen WordPressin kehittäjäyhteisö mahdollistaa WordPressin ja WooCommercen jatkuvan kehityksen.

2.WooCommercella voit myydä mitä vain ja maksutapoja on monia

WooCommercella voit myydä millaisia tuotteita vain samaan aikaan verkkokaupassasi. Myös ladattaviakin tuotteita. Se ei vaadi mitään ylimääräistä lisäosaa tähän, vaan se on on heti paketista valmis. WooCommerceen on saatavilla runsaasti erilaisia maksutapoja ja jos haluat ottaa suomalaiset verkkomaksut käyttöön esim. Paytrailin kautta, lisäosan hinta alk. 0 eur! Kyllä, luit aivan oikein.  

3.WooCommerce on hakukoneystävällinen

Koska WordPresskin on hakukoneystävällinen, niin on myös WooCommercekin. WooCommerce käyttää samaa hakukoneoptimoinnin tekniikkaa, kuin WordPresskin. Verkkokaupan löydettävyys onkin kaiken a ja o erityisesti myyntiä ajatellen.

4.WooCommerce on nopea

Mikä olisikaan sen mukavampaa, kuin nopeasti toimiva verkkokauppa. WooCommerce on tällainen. Yhdessä WordPressin kanssa se tekee verkkokaupastasi nopean käyttää asiakkaille. Hyvä ostokokemus vaikuttaa asiakaskäyttäytymiseen. Asiakas palaa takaisin varmemmin.

5. WooCommercessa on tehokas analytiikka

WooCommercen avulla sinun on helppoa ja yksinkertaista seurata asiakkaittesi ostoskäyttäytymistä. Analytiikan välittämä tieto on selkeälukuista ja helposti ymmärrettävissä. Haluat varmaan pysyä ”yhteydessä” asiakkaisiisi ja tehdä tarvittaessa myös peliliikkeitä vaikkapa myynnin kasvattamiseen.

6.WooCommerce on helppokäyttöinen

Yhdessä WordPressin kanssa WooCommerce tarjoaa sinulle helppokäyttöisyyttä verkkokaupan ylläpitoa varten. Se tarjoaa myös asiakkaillesi helppokäyttöisyyttä verkko-ostosten tekemiseen. Ps. Harkitse WooCommercea vahvasti silloin, kun olet perustamassa ensimmäistä verkkokauppaasi. Sen helppokäyttöisyys ja selkeys säästäävät sinulta aikaa verkkokaupan käytön opiskeluun, sen jälkeen kun olemme perustaneet sinulle verkkokaupan.

Mainoshuone Force toteuttaa sinulle tyylikkään WooCommerce-verkkokaupan asiantuntemuksella, asiakasta kuunnellen ja asiaasi perehtymällä. Meille tyytyväinen asiakas ja toteuttamamme palvelun toiminta ovat tärkeitä asioita yhdessä. Otapa yhteyttä! >>

Jätä tarjouspyyntö >> tai soita >>

Aina sujuvaa yhteistyötä!