facebook.pngmobilephone.pngemail.png

Tyylikkäät WordPress kotisivut yritykselle toteuttaa Mainohuone Force!

Tyylikkäät ja modernit WordPress-kotisivut yritykselle

TYYLIKKÄÄT WORDPRESS-KOTISIVUT SINUNKIN YRITYKSELLESI

Jos haluat helppokäyttöiset, hakukoneystävälliset ja nopeasti toimivat kotisivut yritykselle, valintasi on WordPress ja Mainoshuone Force. Rautaisella kokemuksella, ammattitaidolla, asiaasi perehtymisellä ja asiantuntemuksella toteutamme yrityksellesi tyylikkäät ja toimivat kotisivut, jotka kestävät tarkastelua.

WordPress tarjoaa sinulle erityisesti monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä kotisivujesi ylläpitoon ja sisällön esittämiseen. Nuo kaksi ominaisuutta eivät varmasti ole pahitteeksi, jos puhutaan kotisivujen käytettävyydestä ja niiden ylläpitämisestä. WordPressin edut eivät tokikaan rajoitu pelkästään noihin kahteen, vaan ohessa on joukko muitakin.

1.WordPressin kehittäjäyhteisö on laaja

WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin kotisivujen julkaisualusta. Lähes 80 % maailmassa tuotetuista kotisivuista rakennetaan WordPressin päälle. Tämä kertoo erityisesti sen, että osaajien tukiverkosto on laaja ja kehitystä WordPressin ympärillä tapahtuu jatkuvasti.

2.WordPress sopii lähes kaikkeen

WordPress sopii lähes kaikenlaiseen toimintaan. Halusitpa sitten pystyttää verkkokaupan, kuva/videopalvelun, hakemistopalvelun tai vaikkapa varauspalvelun. WordPress taipuu yllättävän moneen. Verkkokauppa-alustana (Woocommerce) se tarjoaa erityisesti helppokäyttöisyyttä ja nopeutta verrattuna moneen muuhun verkkokauppa-alustaan. Verkkokaupan ylläpito on myös erityisen helppoa jatkokäyttöä ajatellen. Mainoshuone Force suositteleekin erittäin vahvasti WooCommercea verkkokauppa-alustaksi!

3.WordPress kotisivut ovat hyvin hakukoneoptimoituja

Vaikka mielenkiintoinen ja hakukoneoptimoitu tekstisisältö on edelleenkin kuningas hakukoneoptimointia ajatellen, tarjoaa WordPress silti jo huomattavan määrän etuja ja ominaisuuksia hakukoneoptimointia ajatellen, lähes paketista. Se tuottaa mm. standardin mukaista html-koodia sekä erittäin loogista sivujen rakennetta. Sinun on myös mahdollista itse muokata mm. sivuston metakuvauksia ym. hakukoneoptimointiin liittyviä asioita YOAST SEO:n avulla. Tärkeitä asioita hakukoneoptimoinnin kokonaisuutta ajatellen.

4.WordPress päivittyy jatkuvasti

WordPress päivittyy myös jatkuvasti ja päivitysten mukana tulee myös usein sellaisia lisätoimintoja, jotka tekevät siitä vieläkin paremman. Ja koska WordPress on todellakin suosittu julkaisualustana, niin ei ole pelkoa, että sen kehitys loppuisi kovinkaan äkkiä.

WordPress tarjoaa myös automaattiset ytimen tietoturva/versiopäivitykset. Näiden avulla WordPress ylläpitää itsensä päivittettynä automaattisesti tietoturvan osalta ja blokkaa hakkereiden mahdollisesti käyttämiä tietoturva-aukkoja. Helppoa ja vaivatonta ylläpitoa.

5. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on helposti räätälöitävissä

WordPress on alustana täysin ilmainen ja se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Voit siis aivan huoletta muokata koodia haluamaksesi ja sivuillesi ei myöskään tule ohjelmistojen lisenssimaksuja.

6.WordPress on äärimmäisen helppokäyttöinen

Ja sitten se kaikkein tärkein ominaisuus mielestämme. WordPress on todella helppokäyttöinen. Sen selkeä hallintapaneeli tekee sen käyttämisestä ja käytön oppimisesta selkeätä. WordPressin avulla saatkin keskittyä pelkästään sisällön tuottamiseen ja unohtaa teknisen säätämisen.

Meiltä saat toimivat WordPress-kotisivuratkaisut, tarvittaessa hyvinkin kustannustehokkaasti. Otapa yhteyttä! >>

Tutustu ensin referensseihimme >>

Jätä tarjouspyyntö >> tai soita >>

Aina sujuvaa yhteistyötä!