• Tyylikkäät kotisivut yritykselle - Mainoshuone Force, Seinäjoki
  • Berkkokauppa yritykselle - Mainoshuone Force, sEINÄJOKI

Modernit kotisivut yritykselle Mainosforcesta.

Mainoshuone Force toteuttaa modernit kotisivut yritykselle

"Yritystä ilman kotisivuja ei ole olemassa..."

Haluatko sinä antaa asiakkaallesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen yrityksesi kotisivuilla vai uskotko edelleen siihen, että mobiililaitteilla ei kukaan surffaille sivuillasi? Uskomusta kannattaa muuttaa ja nopeasti, sillä...

Tänä päivänä älypuhelimille ja tableteille skaalautumaton sivusto rikkoo sivuille surffaavan, potentiaalisen asiakkaan käyttäjäkokemuksen totaalisesti.

Nykyään jokainen yritys tarvitsisi responsiiviset kotisivut. Vuonna 2015 jo 80% netin käyttäjistä surffaili älypuhelimilla tai tableteilla. Tuo määrä kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi. Aika hyvä syy panostaa yrityksesi kotisivujen toimintaan älypuhelimilla ja tableteilla.

Google suosii myös sellaisia kotisivuja, jotka on suunniteltu toimimaan mobiililaitteilla. Google tarjoaa niitä aina ensimmäisiksi vaihtoehdoiksi sellaisille, jotka etsivät tietoa mobiililaitteilla. Siis sille yli 80% joukolle, netin käyttäjistä.

Nykyaikaiset kotisivut sinunkin yritykselle

Kaikkien nykyaikaisten kotisivujen on skaalauduttava virtaviivaisesti sivujen käyttäjälle riippumatta siitä, mikä laite on käytössä.

Asiakas hyötyy responsiivisista kotisivuista siten, että hänen ei tarvitse käyttää aikaansa turhaan näytön zoomailuun tietoa etsiessään. Asiakas viihtyy myös sivuilla kauemman aikaa, kun selailu on helppoa. Samalla hän saa myös saman sisällön käyttöönsä, kuin hän saisi pöytäkoneeltaan. Hän voi myös jättää tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin (click-to-mail) kautta. Mutta kaikkein tärkeintä on se, että asiakas voi soittaa suoraan yritykseesi (click-to-call).

Responsiiviset kotisivut näyttävät ammattimaisilta potentiaalisen asiakkaan silmissä. Niillä herätät sen luottamuksen tunteen, joka tarvitaan ostopäätöstä tehtäessä.

Yrittäjänä sinun on mahdollista hyötyä responsiivisista kotisivuista myynnin kasvamisena. Tänä päivänä kun suurin osa hankinnoista ja tarjouspyynnöistä tehdään mobiililaitteilla. Myös se, miten nopeammin asiakas löytää etsimänsä sivuiltasi, sitä todennäköisemmin hän tekee ostopäätöksen tai jättää tarjouspyynnön.

Google arvostaa mobiililaitteilla toimivia kotisivuja. Ne sijoittuvat korkeammalle kuin ei-responsiiviset kotisivut. Googlen hakutekniikka suosii tänä päivänä yhä enemmän ja enemmän mobiilikäyttäjiä ja tarjoaa heille ensimmäisiksi sellaisia sivuja, jotka ovat mobiiliystävällisiä.

Aina sujuvaa yhteistyötä!